dinsdag 1 december 2015

Hoe werkt een restaurant?

Het eindproduct: Op het Droomschip verschijnen 5 restaurants. Een jury van een hobbykok, grootkeukenkok, gast en ober komt proeven in de restaurants en geeft zijn mening over de gerechten, de inkleding en de bediening.
Ontvangst en begeleiding van de jury door Hannah.


in restaurant Titanic
in restaurant Patoeshka Italiano
in restaurant Vulcano




in restaurant Leallo

in restaurant De Hap












De voorbereidingen voor het eindproduct!

















En dan nog naar Mc Donalds in Maldegem. Manager Danny geeft er ons een duidelijke rondleiding, waarin we o.a. leren dat er in Mc Donalds heel veel regels zijn die nageleefd moeten worden om de voedselveiligheid te garanderen. Bij aankomst krijgen we dan ook allemaal een haarnetje.



















Met de lijnbus (of toch bijna) naar het restaurant van Eeklonaar Michaƫl Vrijmoed in Gent!















  





Wat doe je als de gasten zien dat er een probleem is, hoe los je dat op? De bakvissen spelen dit na en lossen het op! 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten